Друзі спортсмени!

Відкриваємо старт проекту з корпоративного страхування спортсменів від нещасного випадку за участю Київської міської федерації велосипедного спорту (КМФВС) і Федерації велосипедного спорту України (Federation Cycling Ukraine FCU). Страхувальник КМФВС, а Ви – застрахована особа.

ВАЖЛИВО! Умови страхування рекомендовані для отримання Ліцензії  ФВСУ (FCU).

Краща корпоративна пропозиція за ціною та сервісом.

Це означає, що ціна річного страхового полісу, на сьогоднішній день кращої пропозиції на ринку, виводилася з розрахунку страховки не однієї людини, а колективу. Ексклюзивність пропозиції полягає також у тому, що страховий поліс поширюється на декілька видів спорту (пояснення нижче):

Страхування від нещасного випадку (НВ) цілодобово при заняттях спортом * і в побуті від СК «Уніка» http://www.uniqa.ua/home/

При страховому пакеті – 50 тис. грн., термін – 1 рік, ціна – 410 грн. (всього 1,12 грн. / день)

Умови страхування: травматичні  ушкодження в результаті НВ, смерть в результаті НВ, інвалідність 1,2,3 групи внаслідок НС.

 Перелік видів спорту, що входять у цей клас ризику:

– велосипедний спорт,

– легка атлетика,

– плавання,

– водне поло, синхронне плавання, гольф, веслування, настільний теніс, спортивна аеробіка, бадмінтон, біатлон, городошний спорт

– ігрові види спорту (баскетбол, волейбол, гандбол, теніс, хокей на траві та інше, крім футболу і хокею з шайбою),

– художня гімнастика, стрільба з лука, стендова і кульова стрільба, фехтування, фігурне катання, віндсерфінг, вітрильний спорт, кінний спорт, акробатика, стрибки на батуті, ковзанярський спорт, санний спорт.

Приклад НС: при простому переломі однієї кістки ключиці виплачується 5% від страхової суми, якщо була операція на зламаній кістці, то виплачується ще 10% від страхової суми за операцію, загальна виплата складе 15% від 50 тис грн. = 7500 грн.

Щоб стати застрахованою особою і приєднатися до договору потрібно:

  1. заповнити форму – заяву за посиланням  Страхування для ліцензії ФВСУ;;

УВАГА!!! Контактні дані повинні бути заповнені згідно з паспортними, тобто правильно. В іншому випадку страхова компанія вправі відмовити у виплаті страхового полісу. Будьте уважні!

  1. До 24.12.2015 включно перевести 410 грн. + 1% (4 грн.) комісії Банку на наступні реквізити:

Одержувач: Коломієць Олег Васильович, № карти 5168 7423 2540 9567, № рахунку Приватбанку 29244825509100, МФО 305299, ЄДРПОУ 14360570. Призначення платежу: “Платіж за страхування від нещасного випадку від КМФВС від … (Ваше П.І.Б.)

 Термін дії договору за погодженням з КМФВС з 01.01.2016 року по 31.12.2016 року.

Протягом дії договору МОЖЛИВО підключитися до нього як застрахованої особи в кінці кожного місяця. Для цього необхідно виконати: а) крок №1 і б) зателефонувати для виставлення рахунку за номером телефону, зазначеному нижче. Вам повідомлять точну (меншу) суму оплати, виходячи з кількості днів, що залишилися до кінця дії договору.

Після укладення договору Ви отримуєте:

– Сертифікат застрахованої особи від СК “Уніка” для пред’явлення організаторам змагань;

– сервісну та юридичну підтримку за договором;

– відмінні умови при страхуванні команд, виїжджаючих за кордон, в тому числі і на інші види страхування.

Консультаційна підтримка надається за сприяння ТОВ «Баклер ГРУП», за дорученням КМФВС (лист), погодженням з ФВСУ (FCU) і координується особисто Коломійцем Олегом.

З питань страхування та / або отримання консультацій звертайтесь: office@buckler.com.ua  або тел.: (044) 225-07-10, (095) 441-75-61, (093) 25-26-9-26

Типовий договір з умовами страхування від НВ від СК “Уніка” для КМФВС: Договір НВ Уніка для ФВСК

* Для розуміння БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО ВИГІДНИХ умов для ФВСУ пропонуємо порівняльний аналіз по страхуванню від НВ з урахуванням опції велоспорт: ціни та умови деяких СК

Макет_Лицензия

Додати коментар